DNE-konsepti

DNE-konsepti

NES-palvelut

Tarjoamme tehokkaasti korkealaatuista hoitotyötä digitaalisten palveluiden avulla.

  • Hoitajavälitys
  • NES-koulutusalusta
  • Koulutus ja konsultointi

Ohjelmistokehitys

Digitaaliset terveysteknologian alustat hoitotyön ammattilaisille.

  • Nursie-itsehoitosovellus
  • NurseHelper-sovellus
  • NERP hoitotyön toiminnanohjausjärjestelmä

Pohditko yrityksesi hoitotyön ratkaisuja tai haluatko kehittää toimintaasi vastaamaan tämän hetken ja tulevaisuuden tarpeita? Haluatko mukaan digitalisaation aallonharjalle?

Muuttuva toimintaympäristö asettaa haasteita liiketoiminnalle. DNE:n asiantuntijat ovat luoneet ratkaisun haasteiden ratkaisemiseksi. Digitalisaatio ja uudet toimintamallit tuovat helpostusta hoitotyöhön, kun ne vain osataan ottaa oikealla tavalla käyttöön. Käytännön hoitotyön digiasiantuntijat auttavat organisaatiotasi sote-kentän muutoksissa ja haasteissa.

DNE (Digital Nurse Expert) luo tulevaisuuden parempaa hoitotyötä. Tarjoamme innovatiivisia ratkaisuja hoitotyön asiantuntijuuden ja laadun kehittämiseen.

DNE-konseptissa yhdistyy laadukkaat NES-palvelut (koulutus, konsultointi, hoitajavälitys) sekä ohjelmistokehitys.

NES (Nurse Expert Service) -palvelut tuottaa laadukasta, tehokasta ja kokonaisvaltaista hoitotyötä sekä kehittämis- ja koulutuspalveluita yrityksille ja organisaatiolle.

Ohjelmistokehitys tuottaa korkealaatuisia sovelluksia mm. hoidonohjaukseen ja hoidon tarpeen arviointiin niin ammattilais- kuin kuluttajakäyttöön.